PRIVACYBELEID

Ski For Live-privacybeleid

Bij Ski For Live waarderen en respecteren we uw privacy. Dit privacybeleid beschrijft hoe wij de persoonlijke informatie die u verstrekt wanneer u onze website (“Site”) bezoekt, verzamelen, gebruiken en beschermen. Lees dit beleid aandachtig door om onze praktijken te begrijpen en hoe wij met uw persoonlijke gegevens omgaan.

Verzameling van persoonlijke informatie

Wanneer u onze Site gebruikt en u registreert voor onze diensten, kunnen we bepaalde persoonlijke gegevens verzamelen, zoals uw naam, e-mailadres, telefoonnummer en reisvoorkeuren. Deze informatie is nodig om u de door u gevraagde diensten te kunnen leveren en om uw ervaring op Ski For Live te verbeteren.

Gebruik van verzamelde informatie

Wij gebruiken de persoonlijke informatie die wij verzamelen voor de volgende doeleinden:

1. Reserveringsverwerking: Wij gebruiken uw persoonlijke gegevens om uw pakketreisreserveringen te verwerken en ervoor te zorgen dat u de gevraagde diensten ontvangt.

2. Communicatie: Wij kunnen uw persoonlijke gegevens gebruiken om met u te communiceren over uw reservering, u relevante informatie over uw reis te verstrekken en op uw vragen en verzoeken te reageren.

3. Personalisatie van ervaring: Wij gebruiken persoonlijke informatie om uw ervaring op onze Site aan te passen en te verbeteren, door u gepersonaliseerde inhoud en aanbiedingen te bieden die voor u interessant kunnen zijn.

4. Marketing en promoties: Als u uw toestemming heeft gegeven, kunnen we uw persoonlijke gegevens gebruiken om u marketingmateriaal en promoties te sturen met betrekking tot de Ski For Live-services. U heeft altijd de mogelijkheid om u af te melden voor het ontvangen van deze berichten.

5. Verbetering van onze diensten: We gebruiken de verzamelde informatie om onze diensten te analyseren en te verbeteren, maar ook om intern onderzoek uit te voeren en statistische gegevens over het gebruik van onze site samen te stellen.

Openbaarmaking van informatie aan derden

Bij Ski For Live doen we er alles aan om uw privacy te beschermen en verkopen, verhuren of delen uw persoonlijke gegevens niet met derden zonder uw toestemming, behalve in de volgende beperkte omstandigheden:

1. Dienstverleners: Wij kunnen uw persoonlijke gegevens delen met externe dienstverleners die ons helpen onze Site te beheren en u de gevraagde diensten te leveren, zoals reisbureaus, luchtvaartmaatschappijen, hotels en transportaanbieders. Deze derde partijen hebben alleen toegang tot de informatie die nodig is om hun taken uit te voeren en moeten voldoen aan de toepasselijke wetgeving inzake gegevensbescherming.

2. Wettelijke naleving: We kunnen uw persoonlijke gegevens openbaar maken als we te goeder trouw geloven dat dit noodzakelijk is om te voldoen aan een wettelijke verplichting, onze wettelijke rechten te beschermen of mogelijke frauduleuze of illegale activiteiten te onderzoeken.

Beveiliging van de informatie

Bij Ski For Live streven we ernaar de veiligheid van uw persoonlijke gegevens te handhaven en hebben we passende technische en organisatorische maatregelen geïmplementeerd om deze te beschermen tegen ongeoorloofde toegang, openbaarmaking of misbruik. Houd er echter rekening mee dat geen enkele gegevensoverdracht via internet volledig veilig is en dat we de absolute veiligheid van informatie die via onze site wordt verzonden, niet kunnen garanderen.

Informatiebehoud

Wij bewaren uw persoonlijke gegevens zo lang als nodig is om de doeleinden te verwezenlijken waarvoor deze zijn verzameld en om te voldoen aan onze wettelijke verplichtingen. Als u wilt dat wij uw persoonlijke gegevens verwijderen, kunt u contact met ons opnemen via de contactgegevens aan het einde van dit privacybeleid.

Wijzigingen in dit privacybeleid

We kunnen dit privacybeleid van tijd tot tijd bijwerken. Wij raden u aan deze pagina regelmatig te raadplegen, zodat u op de hoogte blijft van eventuele wijzigingen. Wijzigingen zijn van kracht vanaf de datum waarop ze op onze site zijn geplaatst.

Neem contact met ons op

Als u vragen, zorgen of verzoeken heeft met betrekking tot dit privacybeleid, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via de volgende contactgegevens:

Skiën voor het leven
Adres: Calle Venezuela 16 Edf Ponderosa apt. 428, 38660, Adeje, S/C de Tenerife
Telefoon: 617079950
E-mail: info@skiforlive.es

Ingangsdatum: 08/04/2023